[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
MENIU NUNTA
ALL INCLUSIVE:35 EURO/P
 (MINIM  140 PERS)
  
  • APERITIV RECE;
  • APERITIV CALD;
  • FELUL 3;
  • BAUTURA: sampanie primire, cafea la discretie, bere la discretie, apa minerala si plata la discretie , suc cu si fara acid la discretie, vin la discretie, tarie la discretie, lichior la discretie;
  • Onorarii bucatari si ospatari;
  • Curatenia localului inainte si dupa eveniment;
  • Paine,piscoturi, turta miresei, tortul mirilor, nasilor+ artificii, salatini, alune, covrigei, gaina nasilor, prajituri, fructe.  
  • Ornarea completa a salii in culoarea dorita;
  • Servicii foto video FULL HD;
  • Artificii radiocomandate, gheata carbonica pentru vals si lectii de vals;
  
MENIU NUNTA
COMPLET:25 EURO/P
 (MINIM  140 PERS)
  
  • APERITIV RECE;
  • APERITIV CALD;
  • FELUL 3;
  • BAUTURA: sampanie primire, 2 cafele, 1 bere, apa minerala si plata , suc cu si fara acid, 2 sticle cu vin 0.75l, 1 sticla tarie 0.5;
  • Onorarii bucatari si ospatari;
  • Curatenia localului inainte si dupa eveniment;
  • Paine, piscoturi primire;
  • Ornarea salii in culoarea dorita ;
  
CATERING
MENIU NUNTA
DE BAZA:10 EURO/P
 (MINIM  140 PERS)
APERITIV RECE, la alegere: snitel, chiftele, rulada de pasare, muschi taranesc, salam cu sunca, cas de carne, cosulete umplute, rulada de cascaval, cascaval/branza gouda, rosii, ardei rosu, ardei verde, salata verde, masline, castraveti, etc;
APERITIV CALD, la alegere: ceafa la gratar, rulou de carne, peste la gratar, piept de pui la gratar, rulada piept pui si porc chorizo, etc. cu GARNITURA: mamaliga, piure, cartofi natur, cartofi taranesti, orez, sote de ciuperci, legume mexicane si SALATA : salata de varza, de sfecla rosie, de muraturi, etc.
FELUL 3, la alegere: sarmale, friptura de porc la tava, pulpa de pui dezosata , ceafa sau muschi porc la gratar cu GARNITURA: mamaliga, piure, cartofi natur, cartofi taranesti, orez, sote de ciuperci, legume mexicane si SALATA: salata de varza, de sfecla rosie, de muraturi, etc.